Skip to main content

Trots om een nieuwe samenwerking bekend te maken! De komende weken zullen jongeren met behulp van CityLegends op Velosolutions PumpTracks worden geactiveerd.

CityLegends is een community platform. Dit platform maakt het voor jongeren mogelijk met elkaar en dus andere urban sporters in contact te komen. ‘Vind de beste Urban spots in de gemeente, daag anderen uit en win toffe prijzen met de vetste trick’. Het is een online community waar je door video’s te uploaden online met elkaar in beweging komt. CityLegends is inmiddels in verschillende gemeenten actief en alle Velosolutions PumpTracks zijn op het platform te vinden.

3 challenges worden in deze komende weken uitgezet; wat dacht je van Velo Valuations of Velo Voyage waarbij je zoveel mogelijk Velosolutions PumpTracks bezoekt? Er wordt afgesloten met een Best trick at Velosolutions competitie. 

Deze challenges zorgen er niet alleen voor dat jongeren elkaar en de PumpTracks gaan vinden, maar geeft tevens waardevolle gebruikers informatie. Bijv. hoeveel mensen bezoeken de PumpTracks en hoe beoordelen zij deze Pumptracks?

 
 
We zijn benieuwd naar alle video’s en de feedback!

Chat openen
Welkom bij Velosolutions 👋
Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via Whatsapp!