Skip to main content

Velosolutions Benelux wil samen met een student met affiniteit voor sport aan de slag met impactmetingen op PumpTracks!

Ben jij een HBO student in de bewegingsrichting (bijv. Sportkunde) en lijkt het je leuk om de effecten van PumpTracks in kaart te brengen? Dan is Velosolutions Benelux op zoek naar jou!

Jij bent:

Nieuwsgierig, zelfstandig, weet van aanpakken, stelt kritische vragen en bent vooral proactief. Je gaat veel op pad! Daarom is het handig wanneer je beschikt over een rijbewijs, het liefst een auto, of in ieder geval een (gratis) OV. Je bent part- of fulltime beschikbaar.

Wij zijn:

Velosolutions Benelux is dé marktleider op het gebied van PumpTracks. Heuvels en kuilen volgen elkaar op in een ritmisch patroon. Afgewisseld met spectaculaire kombochten vormen ze samen een uitdagend en afwisselend parcours, de PumpTrack. Wij bouwen met passie aan de mooiste PumpTracks waar iedereen terecht kan om naar hartenlust te bewegen! Dé ideale inclusieve multifunctionele urban sports sport- en beweegvoorziening. Voor jong tot oud en voor alles op wieltjes.

Velosolutions Benelux heeft inmiddels 50 PumpTracks in Nederland en België aangelegd en is onderdeel van Velosolutions Global, gevestigd in Zwitserland, met partners in maar liefst 20 landen.

Wat ga je doen?

PumpTracks zijn ontzettend populair maar vragen ook een grote investering. Wij weten wat de aantrekkingskracht van een PumpTrack is maar voor een potentiële investeerder is dit lastig in te schatten. Voor jouw opdracht ga je dit in kaart brengen! Je onderzoekt wie, wanneer en hoe gebruik maakt van de PumpTracks, wat zij van de PumpTracks vinden en je onderzoekt wat voor effect een PumpTrack heeft op de leefbaarheid van de directe omgeving.

Welke taken horen daarbij?

  • Monitoren van gebruik van PumpTracks door heel Nederland en eventueel België
  • Het in kaart brengen van de gebruikers van de PumpTracks
  • Toetsen van de effecten van een PumpTrack op de leefbaarheid van de directe omgeving: wat doet een PumpTrack met de sociale cohesie, betrokkenheid en het beweeggedrag in een wijk?

Wat bieden wij?

Een stageplek waar je de kans krijgt veel praktijk te combineren met een onderzoekende insteek met een breed scala aan activiteiten. Wij zijn een klein team met een passie voor PumpTracks, fietsen en Urban Sports.

Ben jij de sportieve ondernemende stagiair(e) die wij zoeken?

Heb je interesse? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar Maxime Verdijk, project support medewerker, maxime.verdijk@velosolutions.com

Chat openen
Welkom bij Velosolutions 👋
Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via Whatsapp!