Skip to main content

Wat ga je doen:

Als asfalt pumptrack bouwer ben je onderdeel van het Benelux-team en help je mee om de beste pumptracks te creëren. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het in de juiste vorm brengen van asfalt, werken met een trilplaat op complexe vormen, en het  rijden met kruiwagens vol met heet asfalt. De meeste werkzaamheden worden met de hand uitgevoerd en we maken vaak lange dagen. Het is dan ook belangrijk dat je fysiek sterk bent en doorzettingsvermogen hebt. 

Hoe ziet de planning er uit

Je werkt op projectmatige basis in een team van tussen de 8 en 12 personen. Tijdens de bouwperiode (maart t/m oktober) bouw je mee tijdens de asfalt-fase. Dit gaat om enkele dagen per maand.

Interne opleiding

Binnen een project zijn er verschillende rollen. Als je minder ervaring hebt in de bouw bieden we je de mogelijkheid om te starten als junior pumptrack bouwer en op termijn door te groeien naar de meer specialistische rollen.

 

 

Afb.: Meebouwen met ’s wereld beste en mooiste pumptracks.

Wat bieden wij:

  • Werken in een jong en dynamisch bedrijf
  • Bouwen aan de beste pumptracks ter wereld
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Interne opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Kans om mee te werken bij Velosolutions projecten wereldwijd

Afb.: Velosolutions asfalt pumptrack in Nederland.

Wat verwachten wij van jou

Als Pumptrack Bouwer ben je fysiek sterk, flexibel, heb je oog voor detail en een proactieve (werk)houding. Je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Ervaring in de bouw en affiniteit met urban sporten zijn een pré, maar geen vereiste. Je spreekt goed Nederlands. Engels, Duits en/of Frans zijn een pré. Bij voorkeur werk je als ZZP’er. Een dienstverband is mogelijk in overleg.

 

Interesse?

Solliciteren kan door een motivatiebrief en cv op te sturen naar: tim.smit@velosolutions.com. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Tim Smit: +316 52 66 46 56

Afb.: Velosolutions Benelux bouwteam

Volg onze kanalen!

Chat openen
Welkom bij Velosolutions 👋
Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via Whatsapp!