Skip to main content

Is gestructureerd werken voor jou een tweede natuur? Word je er blij van om voor kinderen van alle leeftijden gave sport- en speelvoorzieningen te creëren? En vind je het leuk om mee te werken in een jong en dynamisch team? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen:

Voor ons Velosolutions Benelux team, zoeken wij een Project Support Medewerker.

In deze functie ben jij de “spin in het web”, die nauw samenwerkt met het projectteam tijdens de verschillende advies- en bouwprojecten. Je vervult een ondersteunende rol in het administratieve-/ project proces en bent (mede)verantwoordelijk voor een adequate opvolging bij offertes, procesbewaking en projectactiviteiten na de realisatie van een project.

Jij werkt gestructureerd en houdt onder leiding van het projectteam het overzicht op de interne en externe deadlines. Je plant klantafspraken in en legt contact met externe partijen. Je zorgt ervoor dat alle projecten worden ingevoerd in het wereldwijde projectenportaal en het online portfolio. Je werkt procesmatig met behulp van een projectmanagementtool om de voortgang en kwaliteit van de projecten te monitoren. Je levert administratieve ondersteuning, onder andere op het gebied van controle en analyse van projectfacturen. 

Afb.: Meebouwen met ’s wereld beste en mooiste pumptracks.

Wat bieden wij:

  • Werken in een jong en dynamisch bedrijf
  • Meewerken aan de beste pumptracks ter wereld
  • Salaris tussen de € 2.473,80 – € 3.341,80 (o.b.v. full-time), afhankelijk van werkervaring
  • Een dienstverband tussen de 8 – 16 uur per week
  • Standplaats: Wijk bij Duurstede
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Uitzicht op een vast contract

Afb.: Velosolutions asfalt pumptrack in Nederland.

Wat verwachten wij van jou:
Als Project Support Medewerker ben je gestructureerd, kan je goed procesmatig werken, ben je analytisch sterk en heb je een proactieve (werk)houding. Je bent klantgericht en kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Ervaring met projectmanagement en affiniteit met urban sporten zijn een pré, maar geen vereiste. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Franse taal is een pré.

Interesse?
Solliciteren kan door een motivatiebrief en cv op te sturen naar: tim.smit@velosolutions.com. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Tim Smit: +316 52 66 46 56

Volg onze kanalen!

Chat openen
Welkom bij Velosolutions 👋
Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via Whatsapp!