Skip to main content

Pumptrack in Borne

11 handtekeningen

Meest gekozen

32

Gemiddelde leeftijd

Borne gaat voor een permanente PumpTrack!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack in Borne wordt aangelegd!? Teken dan deze petitie om je steun te laten blijken.

Tot nu toe hebben we 11 handtekeningen ontvangen! Ben jij de volgende?

Naam Woonplaats Datum
Marieke Borne 14-08-2023
Steven Borne 26-04-2023
Roelof Nijverdal 13-02-2023
Jeffrey Borne 13-02-2023
Kristy Nijverdal 13-02-2023
Sylke Borne 13-02-2023
Ronan Hengelo 06-01-2021
Kelly Borne 22-05-2020
Leroy Neede 20-01-2020
Evert-Jan Borne 20-08-2018
Kevin Goor 02-08-2018

Veelgestelde vragen

Wat wordt er gedaan met mijn gegevens?

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Wij delen enkel geanonimiseerd gegevens met externe partijen voor petities en kwaliteitsdoeleinden. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar ons privacy statement.

Wanneer komt er daadwerkelijk een Pumptrack?

Dit verschilt per petitie/gemeente, je kan bij het stemmen op de petitie ook gelijk aanmelden voor onze nieuwsbrief (waar je elk gewenst moment ook voor kan uitschrijven uiteraard!) om op deze manier op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Hoe kan ik een petitie starten?

Iedereen wil natuurlijk wel een PumpTrack in zijn/haar stad of dorp, maar waar begin je dan? Als inwoner van een stad of dorp heb je best veel te zeggen over de sport- en speelplekken die een gemeente laat bouwen. Een PumpTrack behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden, maar deze komt er niet vanzelf! Een petitie kan helpen om jouw gemeente te overtuigen voor een PumpTrack. Daarnaast maakten we een stappenplan wat jou kan helpen op weg naar die PumpTrack in je eigen gemeente, deze kan je hier bekijken.

Onderteken deze petitie

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Waar rijd jij het liefst mee over de PumpTrack?
Privacy*
Nieuwsbrief

Petitie starten in jouw woonplaats?

Iedereen wil natuurlijk wel een PumpTrack in zijn/haar stad of dorp, maar waar begin je dan? Als inwoner van een stad of dorp heb je best veel te zeggen over de sport- en speelplekken die een gemeente laat bouwen. Een PumpTrack behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden, maar deze komt er niet vanzelf! Onderstaande stappen helpen je op weg om je kansen bij de gemeente te vergroten.

Chat openen
Welkom bij Velosolutions 👋
Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via Whatsapp!