Skip to main content

Pumptrack in Oude IJsselstreek

12 handtekeningen

Meest gekozen

25

Gemiddelde leeftijd

Oude IJsselstreek gaat voor een permanente PumpTrack!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack in Oude IJsselstreek wordt aangelegd!? Teken dan deze petitie om je steun te laten blijken.

Tot nu toe hebben we 12 handtekeningen ontvangen! Ben jij de volgende?

Naam Woonplaats Datum
Twan Ulft 18-12-2022
Patricia Terborg 15-08-2021
Suzanne Doetinchem 14-08-2021
Mark Gaanderen 14-08-2021
Meddi Doetinchem 14-08-2021
Rick Gaandern 14-08-2021
Lianne Gaanderen 14-08-2021
Richard Terborg 14-08-2021
Richard Terborg 14-08-2021
Richard Terborg 14-08-2021
Marie-Louise Terborg 14-08-2021
mirko zelhem 29-10-2018

Veelgestelde vragen

Wat wordt er gedaan met mijn gegevens?

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Wij delen enkel geanonimiseerd gegevens met externe partijen voor petities en kwaliteitsdoeleinden. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar ons privacy statement.

Wanneer komt er daadwerkelijk een Pumptrack?

Dit verschilt per petitie/gemeente, je kan bij het stemmen op de petitie ook gelijk aanmelden voor onze nieuwsbrief (waar je elk gewenst moment ook voor kan uitschrijven uiteraard!) om op deze manier op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Hoe kan ik een petitie starten?

Iedereen wil natuurlijk wel een PumpTrack in zijn/haar stad of dorp, maar waar begin je dan? Als inwoner van een stad of dorp heb je best veel te zeggen over de sport- en speelplekken die een gemeente laat bouwen. Een PumpTrack behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden, maar deze komt er niet vanzelf! Een petitie kan helpen om jouw gemeente te overtuigen voor een PumpTrack. Daarnaast maakten we een stappenplan wat jou kan helpen op weg naar die PumpTrack in je eigen gemeente, deze kan je hier bekijken.

Onderteken deze petitie

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Waar rijd jij het liefst mee over de PumpTrack?
Privacy*
Nieuwsbrief

Petitie starten in jouw woonplaats?

Iedereen wil natuurlijk wel een PumpTrack in zijn/haar stad of dorp, maar waar begin je dan? Als inwoner van een stad of dorp heb je best veel te zeggen over de sport- en speelplekken die een gemeente laat bouwen. Een PumpTrack behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden, maar deze komt er niet vanzelf! Onderstaande stappen helpen je op weg om je kansen bij de gemeente te vergroten.

Chat openen
Welkom bij Velosolutions 👋
Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via Whatsapp!