Skip to main content

Pumptrack in Vlaardingen

10 handtekeningen

Meest gekozen

30

Gemiddelde leeftijd

Vlaardingen gaat voor een permanente PumpTrack!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack in Vlaardingen wordt aangelegd!? Teken dan deze petitie om je steun te laten blijken.

Tot nu toe hebben we 10 handtekeningen ontvangen! Ben jij de volgende?

Naam Woonplaats Datum
Michał Vlaardingen 16-06-2024
Joyce Vlaardingen 21-04-2024
Michrl Vlaardingen 21-04-2024
Kevin Schiedam 26-11-2023
Mikel Vlaardingen 25-11-2023
Lucas Hoogvliet Rotterdam 03-06-2023
Leonie Vlaardingen 03-01-2022
Jesse Vlaardingen 03-11-2021
Raymond Den Hoorn 29-01-2021
ivo Vlaardingen 28-11-2019

Veelgestelde vragen

Wat wordt er gedaan met mijn gegevens?

Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om. Wij delen enkel geanonimiseerd gegevens met externe partijen voor petities en kwaliteitsdoeleinden. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar ons privacy statement.

Wanneer komt er daadwerkelijk een Pumptrack?

Dit verschilt per petitie/gemeente, je kan bij het stemmen op de petitie ook gelijk aanmelden voor onze nieuwsbrief (waar je elk gewenst moment ook voor kan uitschrijven uiteraard!) om op deze manier op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Hoe kan ik een petitie starten?

Iedereen wil natuurlijk wel een PumpTrack in zijn/haar stad of dorp, maar waar begin je dan? Als inwoner van een stad of dorp heb je best veel te zeggen over de sport- en speelplekken die een gemeente laat bouwen. Een PumpTrack behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden, maar deze komt er niet vanzelf! Een petitie kan helpen om jouw gemeente te overtuigen voor een PumpTrack. Daarnaast maakten we een stappenplan wat jou kan helpen op weg naar die PumpTrack in je eigen gemeente, deze kan je hier bekijken.

Onderteken deze petitie

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Waar rijd jij het liefst mee over de PumpTrack?
Privacy*
Nieuwsbrief

Petitie starten in jouw woonplaats?

Iedereen wil natuurlijk wel een PumpTrack in zijn/haar stad of dorp, maar waar begin je dan? Als inwoner van een stad of dorp heb je best veel te zeggen over de sport- en speelplekken die een gemeente laat bouwen. Een PumpTrack behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden, maar deze komt er niet vanzelf! Onderstaande stappen helpen je op weg om je kansen bij de gemeente te vergroten.

Chat openen
Welkom bij Velosolutions 👋
Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via Whatsapp!