PumpTrack Camping De Pekelinge Oostkapelle

2017

PumpTrack Camping De Pekelinge

Velosolutions Benelux realiseerde in 2017 in opdracht van camping de Pekelinge een prachtige asfalt pumptrack. Camping de Pekelinge is een camping gelegen in Oostkapelle (NL), vlakbij de kust. Op camping de Pekelinge komen gezinnen door de vele speel- en sportfaciliteiten heerlijk actief tot rust. De asfalt pumptrack biedt de campinggasten een unieke nieuwe attractie, die geschikt is voor jong en oud.

Foto's

Bekijk het eindresultaat

twan vermeulen de pekelinge pumptrack

Twan Vermeulen

Manager, Camping de Pekelinge

'We denken dat we met deze PumpTrack onderscheidend zijn in de kampeersector en ons nog beter kunnen profileren als sportieve camping. De samenwerking met Velosolutions Benelux hebben we als zeer plezierig ervaren. Enthousiaste mensen die oprechte passie hebben voor hun product. Onze doelstelling was iets moois maken. Dat is volgens mij goed gelukt, vooral omdat twee partijen uiteindelijk trost zijn op het eindresultaat!'

Locatie

Overtuigd? Neem contact op!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack op jouw terrein wordt aangelegd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!