PumpTrack BXL Pump Park Brussel

2020

BXL Pump Park Brussel

Vlakbij het centrum van Brussel plaatsten wij in 2020 een dirt track inclusief verschillende vaardigheidsobstakels. In 2021 werd een deel van de track vervangen door een asfalt PumpTrack van 120 meter. Daarnaast is er voor nog meer uitdaging een Wallride toegevoegd, een primeur voor Europa!

Foto's

Bekijk het eindresultaat

Benoit Hellings

Premier Echevin et Echevin des Sports , La Ville de Bruxelles

C’est le premier pumptrack de Bruxelles et c’est une réussite. Son implantation, sa construction ont permis à tous les enfants du quartier et de plus loin de l’adopter très rapidement. Ils ont trouvé là un espace sportif et de jeux extraordinaire sur lequel ils s’épanouissent pleinement. Le travail réalisé par Velosolutions a pu répondre aux attentes et aux envies de la Ville de Bruxelles.

De eerste PumpTrack in Brussel en het is een succes. Door de locatie en het ontwerp kunnen alle kinderen uit de buurt maar ook van verder weg gebruik maken van de PumpTrack. Ze vinden hier een bijzondere sport- en speelruimte waarin ze zich volop kunnen ontplooien. Het werk van Velosolutions voldoet aan de verwachtingen en wensen van de Stad Brussel.

Locatie

Overtuigd? Neem contact op!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack op jouw terrein wordt aangelegd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!