PumpTrack Vakantiepark Eiland van Maurik

2021 & 2023

PumpTrack Vakantiepark Eiland van Maurik

Eiland van Maurik is een sportieve camping waar wij in 2021 een PumpTrack hebben aangelegd. Deze PumpTrack met een lengte van 188 meter is een mooie toevoeging aan de vele activiteiten die het vakantiepark reeds biedt. Het aparte kids gedeelte maakt het interessant voor jong tot oud. Een vakantiepark is de perfecte locatie om voor het eerst in aanraking te komen met de aantrekkingskracht van een PumpTrack.

In 2023 hadden wij de eer om aan deze PumpTrack ook nog een bowl toe te voegen, uitermate geschikt voor het testen van je skills. Vakantiepark Eiland van Maurik biedt op deze manier een totaalaanbod voor de urban roller scene.

Voor onze blog over vakantieparken interviewden wij Lennard over hun keuze voor een PumpTrack. Lees het interview hier!

Foto's

Bekijk het eindresultaat

Lennard Kempers

Parkmanager, Eiland van Maurik

'Een PumpTrack is voor alle leeftijden geschikt en de activiteiten passen hierdoor perfect bij onze doelgroep. Het biedt een sportieve buitenfaciliteit op ons vakantiepark. Met als grote plus dat het geen ander lawaai oplevert dan het enthousiaste gelach van bezoekers die aan het pumpen zijn.'

Locatie

Overtuigd? Neem contact op!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack op jouw terrein wordt aangelegd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!