Gravel PumpTrack Indoor Mountainbike Almere

2021

Gravel PumpTrack Indoor Mountainbike Almere

Een Gravel PumpTrack gerealiseerd voor Indoor Mountainbike Almere. Hiermee bieden zij zowel binnen als buiten faciliteiten. De PumpTrack is zo gemaakt dat deze optimaal met een mountainbike te berijden is.

Foto's

Bekijk het eindresultaat

Debbie

Indoor Mountainbike

'Tijdens de Coronapandemie nieuw openen met een locatie die indoor georiënteerd is, is niet makkelijk gebleken. Door de lang durende lockdown in de winter van 2020-2021, gingen we op zoek naar leuke buiten-alternatieven voor de zomer. De wens voor een mooie pumptrack was, zowel vanuit ons als ondernemers – als voor onze bezoekers, groot. Tim heeft enorm met ons meegedacht om te kijken welke mogelijkheden er waren, hoe we de ruimte het beste konden indelen, maar ook met welk budget we te maken hadden en waar we elkaar konden vinden. We hebben zelf een deel voorbereidend werk verricht, vervolgens hebben Tim en zijn team hun magie erop losgelaten. Het resultaat mag er zijn; en door iets grotere afmetingen te gebruiken klopt de gravelpumptrack ook pérfect voor mountainbikes, elke bocht is raak en onze bezoekers kunnen er geen genoeg van krijgen!'

Locatie

Overtuigd? Neem contact op!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack op jouw terrein wordt aangelegd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!