Gravel PumpTrack Vleuterweide

2022

Gravel PumpTrack Vleuterweide

Pumptrack Vleuterweide Utrecht is een herontwikkeling van een voormalig crossbaantje in de Heycopzone. Hier poepten voorheen meer honden dan dat er kids over de ‘bultjes’ heen crossten.

Gelukkig hadden Vince en Morris, 2 broertjes uit de buurt, het initiatieven fonds aangevraagd om het baantje een flinke opknapbeurt te geven. Wat een helden. Door hun fietsen er nu meer kids over de rollers dan dat er honden poepen in de hele Heycopzone

We hebben zoveel mogelijk uit de beschikbare ruimte weten te halen met een toffe pumptrack met Gralux toplaag. Flowytracks heeft het baanontwerp gemaakt, het bouw traject begeleidt, de grafische uitingen ontworpen en begeleidt de local kids die zelf zorg dragen voor het onderhoud van hún pumptrack. Wij hebben Flowytracks hierin begeleidt en mochten deze PumpTrack aanleggen!

Fijne samenwerking met FlowytracksSportUtrechtGemeente Utrechtwijkbureau Vleuten de Meern en Van Zuijlen B.V.

Foto's

Bekijk het eindresultaat

Bas Kwaaitaal

Flowytracks

“Wat een genot om met zo’n professionele partij te werken als Velosolutions. Je merkt aan alles dat fietsen diep in het hart zit bij iedere medewerker van Velosolutions. Vooral als je voelt hoe lekker dit baantje loopt voor zo’n klein formaatje!

Locatie

Overtuigd? Neem contact op!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack op jouw terrein wordt aangelegd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!