PumpTrack Assen-Oost Valkenstijn

Najaar 2019

PumpTrack Assen-Oost Valkenstijn

Wij bouwen vanuit de visie om sporten en spelen laagdrempelig te maken en we vinden het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen op sportief gebied, ongeacht de leeftijd of achtergrond. De PumpTrack als sociale ontmoetingsplaatsen voor jong en oud, en waar alles met wielen op terecht kan.

De PumpTrack in Assen werd gebouwd in opdracht van de gemeente Assen. Eind 2019 werden wij gevraagd om een ontwerp te maken voor een pumptrack in park Valkenstijn en in het voorjaar van 2020 mochten we de baan daadwerkelijk bouwen. Het ontwerp bestaat uit een baan met lengte van 190 meter en een aparte kids track die ook rolstoel toegankelijk is gemaakt. Bijzonder aan de pumptrack in Assen zijn de mooie kombochten en roller combinaties. Hiermee is er uitdaging voor elk niveau.

Foto's

Bekijk het eindresultaat

Lubbo Sap

Wijkcoördinator, gemeente Assen

'Pumptrack Valkenstijn is een groot succes waar dagelijks kinderen in alle leeftijdscategorieën gebruik van maken. Dit is het resultaat van een geweldig bewonersinitiatief dat in samenwerking met Velosolution tot stand is gekomen.

Als wijk coördinator ben ik echt trots op dit resultaat.'

Locatie

Overtuigd? Neem contact op!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack op jouw terrein wordt aangelegd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!