PumpTrack Landal Puur Exloo

Pumptrack Landal PUUR Exloo Drenthe

Voorjaar 2020

PumpTrack Landal Puur Exloo

Wij bouwen vanuit de visie om sporten en spelen laagdrempelig te maken en we vinden het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen op sportief gebied, ongeacht de leeftijd of achtergrond. De PumpTrack als sociale ontmoetingsplaatsen voor jong en oud, en waar alles met wielen op terecht kan.

Landal PUUR Exloo ligt midden in het Drentse Hondsruggebied. Prachtige wandel- en fietsroutes voeren langs hunebedden, grafheuvels en stuifzandcomplexen. In het voorjaar van 2020 werden we door Kontour Vastgoed gevraagd om een pumptrack te realiseren die de luxe uitstraling van het Landal park complimenteert. In het ontwerp hebben wij alles uit de kast gehaald om te komen tot een uniek ontwerp wat volledig in de natuurlijke omgeving opgaat. Een grote oude eik staat centraal in het ontwerp en ook met alle andere bomen is rekening gehouden wat heeft geresulteerd in zeer organische vormen.

Deze attractieve pumptrack heeft een lengte van 190 meter en is geschikt voor rijders van elk niveau.

Foto's

Bekijk het eindresultaat

Locatie

Overtuigd? Neem contact op!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack op jouw terrein wordt aangelegd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!