PumpTrack Spoorpark Tilburg

Velosolutions asfalt pumptrack Tilburg

2018

PumpTrack Spoorpark Tilburg

Velosolutions Benelux realiseerde in 2018 in opdracht van Spoorpark Tilburg een gave asfalt pumptrack. De track is onderdeel van het park waarbij urban sporten een centrale plek in neemt. Direct naast de pumptrack ligt ook een prachtige skatebowl.

Asfalt pumptracks zijn uniek omdat ze geschikt zijn voor vrijwel alles op wielen, zoals skateboard, BMX fiets, mountainbike, in-line skate en step. Doordat er met asfalt wordt gewerkt is er bij dit type pumptrack veel minder onderhoud nodig dan bij een traditionele pumptrack of fietscrossbaan. Het speciale asfalt mengsel is in de afgelopen jaren uit ontwikkeld tot de ideale toplaag en het wordt met de hand verwerkt door onze eigen experts. Bovendien zijn pumptracks ook erg veilig voor de gebruiker en voldoen ze aan de gestelde Europse Normen.

Foto's

Bekijk het eindresultaat

Lois de Jong Tilburg Spoorpark Pumptrack

Loïs de Jong

Intiatiefnemer, Urban Area Spoorpark Tilburg

'Een fijne samenwerking met Tim Smit van Velosolutions Benelux was er al jaren. En ook tijdens de realisatie van de pumptrack in Spoorpark Tilburg werd dit nog eens bevestigd. Experts met passie voor sporten, dat is hoe ik de teamleden zou omschrijven. '

Locatie

Overtuigd? Neem contact op!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack op jouw terrein wordt aangelegd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!