PumpTrack Laren (GLD)

2018

PumpTrack Laren (GLD)

Velosolutions Benelux realiseerde in 2018 in opdracht van Stichting Speelplezier Laren een prachtige asfalt pumptrack. De wens voor een pumptrack bestond al langer bij de lokale jeugd en het was dan ook hoogtijd dat het crossbaantje in het bos werd vervangen door een professionele asfalt pumptrack.

Asfalt pumptracks zijn uniek omdat ze geschikt zijn voor vrijwel alles op wielen, zoals skateboard, BMX fiets, mountainbike, in-line skate en step. Doordat er met asfalt wordt gewerkt is er bij dit type pumptrack veel minder onderhoud nodig dan bij een traditionele pumptrack of fietscrossbaan. Het speciale asfalt mengsel is in de afgelopen jaren uit ontwikkeld tot de ideale toplaag en het wordt met de hand verwerkt door onze eigen experts. Bovendien zijn pumptracks ook erg veilig voor de gebruiker en voldoen ze aan de gestelde Europese Normen.

Foto's

Bekijk het eindresultaat

Locatie

Overtuigd? Neem contact op!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack op jouw terrein wordt aangelegd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!