PumpTrack Vught

2020 & 2022

PumpTrack Vught

MoveVught, de sportservice van gemeente Vught vroeg Velosolutions in 2020 een gravel PumpTrack in hun gemeente aan te leggen. MoveVught richt zich op centrale beweeglocaties voor jong tot oud en een PumpTrack is daar het perfecte voorbeeld van!

In eerste instantie werd een gravel PumpTrack aangelegd, maar in 2022 was het dan zover. Er was genoeg budget verzameld om de PumpTrack te asfalteren. En dit was ook hard nodig; de gravel PumpTrack was zo populair dat de toplaag snel verweerde en er veel onderhoud nodig was.

Vanaf eind 2022 kan nu iedereen op wieltjes gebruik maken van de PumpTrack; van BMX fiets, tot stepje of skateboard.

Foto's

Bekijk het eindresultaat

Jeroen Leenders

Buurtsportcoach, MOVE Vught

'Als BMX dorp is de PumpTrack een echte verrijking voor Vught! Er zijn veel kinderen op de been en er ontstaan initiatieven om op meerdere plekken in Vught een PumpTrack aan te leggen. Voor de toekomst willen wij de baan asfalteren zodat iedereen op wieltjes er gebruik van kan maken. De samenwerking met Velosolutions is prettig, er wordt meegedacht en het contact verloopt soepel en snel.'

Quote bij aanleg Gravel track.

Locatie

Overtuigd? Neem contact op!

Ben jij ook zo enthousiast over PumpTracks en zou je het helemaal fantastisch vinden als er een permanente PumpTrack op jouw terrein wordt aangelegd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!