Skip to main content

Ook dit jaar mocht Velosolutions Benelux weer heel wat mooie PumpTracks aanleggen, 10 in totaal! Er waren diverse hoogtepunten, zo legden wij begin dit jaar onze 50ste PumpTrack aan. Deze PumpTrack heeft een unieke locatie, onder de Waalbrug in Nijmegen, recht naast onze partner Waalhalla én we hebben voor het eerst skate features in onze PumpTrack geplaatst. Deze skate features geven een extra dimensie aan de PumpTrack. Een klein feestje was dan ook op zijn plaats!

Waar de PumpTrack in Nijmegen in de stad werd aangelegd, realiseerden we ook een PumpTrack op een oude vuilstort in ‘s-Gravenzande en midden in de bossen bij Oud-Heverlee. Een prachtige plek waar ter compensatie nieuwe bomen op een andere locatie werden teruggeplaatst.

Ook zien we dat steeds meer gemeenten ons vaker weten te vinden, zo was de PumpTrack bij Waalhalla nummer 3 in gemeente Nijmegen maar legden we ook in gemeente Tilburg onze tweede PumpTrack aan, met behulp van skate features hebben we deze met name voor mensen met affiniteit voor skaten interessant gemaakt. Verder verspreiden we de Velosolutions vlek ook steeds meer naar het noorden, waar we PumpTracks hebben aangelegd in Nieuwe Niedorp en Heerenveen. Daarnaast waren we verheugd dat 2 bewonersinitiatieven na grote inzet tot een succes kwamen, namelijk in de gemeente Zwartewaterland, Hasselt (NL) en in de gemeente Terneuzen in Axel.  

Last but not least zijn we erg blij met onze samenwerkingspartners; Waalhalla organiseert de tofste clinics en openingen, in Den Bosch werd een PumpTrack opnieuw onderdeel van een Skills Garden én in 2023 intensiveerden wij onze samenwerking met YALP

Een supermooi jaar, we kijken weer uit naar wat 2024 ons gaat brengen.

Zie hieronder de PumpTracks die wij in 2023 aanlegden, veel Pump plezier gewenst!

Nederland

België

Chat openen
Welkom bij Velosolutions 👋
Stuur bij vragen of opmerkingen gerust een berichtje via Whatsapp!